Változások szárnyán

Kissé álmoskásan kezdődött az idei év, de hatalmas öröm volt számomra az előléptetésem. Ezzel kapcsolatban számos gratulációt kaptam, sokan kérdezték, hogy mi is ez az előléptetés és mit is kell ezért csinálni.

Készségesen elmondtam mindenkinek miről szól az én munkám. De azóta sok dolog változott!

Lecsökkentek a találkozások, sokan otthonról dolgoznak és csak akkor mozdulnak ki, amikor a leginkább szükséges. Ebben a pillanatban elbizonytalanodtam, hiszen a pénzügyi tanácsadás gerincét képezi a személyes találkozó.

Ezeken a találkozókon már számos, évek óta tartó kapcsolat született.

Hogyan tudok én célirányos megoldásokat hozni, ha nincs lehetőségem megmutatni azokat? Illetve hogyna tudok új embereket megismerni ebben a helyzetben?

 

Biztosan Te is érzed a Facebookon is, hogy egyre inkább előtérbe kerültek az Élő bejelentkezések és az online találkozók. Kiderült, hogy nincs lehetetlen a pénzügyi tanácsadás esetében sem, lassan minden folyamat online is kiváltható.

Egyszerűen fantasztikus dolog, hogy Skypon vagy Messengeren is lehetőség van konzultálni és akár már a szerződések elindítása is kézzelfoghatóvá válik.

Felkerült a pelattára a (Kötelező Gépjármű Felelősségbiztosítás) KGFB és a Casco is, a többi témakör mellé.

 

Kik a Partnereink? Gyomaendrődön lehetőséged van a következő szolgáltatók szerződéseit megkötni: Signal, Generali, Uniqa, hogy csak a legnagyobbakat említsem.

 

Miben tudok még megoldásokat kínálni?

Tovább a témakörökre:

Átnéznéd a jelenlegi szerződéseidet, hogy biztosan a legjobb megoldásokat választottad?

Keress telefonon, hogy időpontot tudjunk egyeztetni!

 

Ossza meg ismerőseivel!