Van amikor az olcsóbb a jobb?

Nemrég egy kedves ismerősöm írt rám messengeren (hát igen, fejlődik a világ...). Utaznának külföldre síelni a családdal és beugrott neki, hogy a nevemet és a balesetbiztosítás szót látta már valahol leírva egy mondatban.

Kapott már ajánlatot, annál kellene jobbnak lenni. Megbeszéltük a találkozó időpontját, de a biztonság kedvéért kalkuláltam egyet. Megnyugodtam, nem lesz baj. Vagyis túl nagy lett a differencia, ami nyugtalanított, lehet én hibáztam a számolásban.

Utólag bebizonyosodott, hogy helyesen számoltam.

Bankkártyás fizetéssel cirka fél óra alatt sikerült mindent elintézni, sorbanállás nélkül, kellemes környezetben, beszélgetve. Nem mellékesen több ezer forinttal többet lehetett elkölteni a kikapcsolódás során.

Néhány nap múlva jött a telefon, hogy egy héttel el kell csúsztatni az utazást. A rá következő napon meg is érkezett az e-mail a saját postafiókjára a módosításról, ugyancsak sorbanállás, munkából való távol maradás és idegeskedés nélkül.

Az ismerősöm vette a fáradtságot és feltett egy kérdést, ami neki több szempontból is megérte. Neked van ilyen kérdésed?

Ossza meg ismerőseivel!

Síelés biztonságban