Lakáscélú hitel

A közelmúlt történései óvatosságra intenek bennünket, amit a Magyar Nemzeti Bank szigorú szabályozással nyomatékosított 2015-ben (Fair Bank). A kedvező kamatkörnyezet hatására azonban újra élénkül a hitelfelvételi kedv. Annyi változott, hogy sokkal tájékozottabbak és olvasottabbak lettek az emberek ebben a témában is.

A lakásvásárlást nehezen lehet megvalósítani hitel igénybevétele nélkül. Azonban nincs mindenkinek ideje végignézni az összes banki hirdetményt, beszélni az összes ügyintézővel. Aztán beszerezni a szükséges dokumentumokat hiánytalanul. Mekkora segítséget jelentene, ha több ajánlatot kapna az ügyfél egy kézből és minden információt megkapna?

Sokan elindítottak egy hitel programot évekkel ezelőtt. Azóta azonban sokat változott a kamatkörnyezet. Elképzelhető, hogy jelentősen kedvezőbb konstrukciókat lehet találni. Nem ér meg pár óra ráfordítást az, hogy tízezreket spóroljon a család?

Egy kertes háznál mindig van tennivaló, tartja a mondás, de ugyanúgy igaz ez a lakásokra is. Pár évente festés, egy új kád, vagy egy teljesen új fürdőszoba, szép új ajtók. Néhány gondolat, ami ugyan jelentősen megterheli a családi kasszát, de növeli a komfortérzetet és igazi Otthonunk lesz.

Az energetikai korszerűsítés napjaink leggyakrabban előforduló kérdése. A növekvő tüzelőanyag árak és a bizonytalan beszerzés sürgetővé teszi a hőszigetelés mérlegelését. Ha nincs beépítve a padlástér, akkor a födémet is szigetelhetjük, ha be van, akkor a szarufák közét. A homlokzaton jelentős hő távozik és a régebbi típusú nyílászárókon is. Napelem telepítésével az elektromos hálózattól való függetlenséget vívhatjuk ki, esetleg a megfelelő teljesítményű rendszer beépítésével a fűtés és a meleg víz előállítás is megoldható. Ezek a témakörök egyenként is nagy terhet jelentenek. Léteznek erre konstrukciók, amik megoldást jelenthetnek.

Családi Otthonteremtési Kedvezmény

A CSOK váltotta le a szocpolt és az a célja, hogy segítsen a családoknak hozzájutni a megfelelő otthonhoz. A CSOK mértéke változik a felhasználás céljától, a gyermekek számától is többek között. Mire használható fel? Használt és új lakás vásárlására, építkezésre, bővítésre.

Lakással kapcsolatos céljaid vannak? Meguntad a sorban állást és egy kézből van szükséged minden információra, vagy csak a legjobb ajánlatod keresed? Keressünk egy olyan időpontot, ami alkalmas mindkettőnk számára? Vedd fel velem a kapcsolatot!

Tovább a témakörökre:

Gyermekek száma Új lakás építése, vásárlása Használt lakás vásárlása, bővítése
1 Legalább 40 m2-t elérő lakás, vagy 70 m2-t elérő családi ház 600.000 Ft Legalább 40 m2-t elérő lakás, vagy családi ház 600.000 Ft
2 50 m2-t elérő lakás, vagy 80 m2 területű családi ház 2.600.000 Ft Legalább 50 m2-t elérő lakás, vagy családi ház 1.430.000 Ft
3 60 m2-t elérő lakás, vagy 90 m2 területű családi ház 10.000.000 Ft + 10.000.000 FtLegalább 60 m2-t elérő lakás, vagy családi ház 2.200.000 Ft
4+ Legalább 60 m2-t elérő lakás, vagy legalább 90 m2 területű családi ház 10.000.000 Ft + 10.000.000 FtLegalább 70 m2-t elérő lakás, vagy családi ház 2.750.000 Ft

Ossza meg ismerőseivel!